Söker ambassadörer till Grundkurs i Projektledning

  Tror du på projektledning? Håller du med om att behövs fler rustade projektledare i våra organisationer? Har du ett brett kontaktnät eller gillar att ta kontakt med människor och prata om det du tror på? Då kan det här vara nåt för dig!

  Jag heter Johan och för några år sedan fick jag ett uppdrag från Uppsala universitet att ta fram en digital grundutbildning i projektledning. Den skulle vara baserad på den senaste forskningen inom projektledning och praktisk på samma gång. Den skulle vara användbar i alla slags verksamheter och situationer och den skulle innehålla allt det du behöver för att komma i gång med ditt första projekt. Den skulle vara på distans, digital men med ett personligt stöd från en egen lärare. Den skulle vara work-based och utgår från verkligheten som kursdeltagarna befinner sig i.

  Kursen blev en succé och över 1500 personer från en massa olika branscher har utbildat sig och är väldigt nöjda. En del av våra kursdeltagare är också unga vuxna som precis är på väg ut på sina första jobb! Så kursen gör nytta och ger nytta – det vet vi!

  Sedan ett par år tillbaka kan jag nu erbjuda kursen i egen regi. Och även här finns ett stort intresse!  Vi växer! Projektledare är verkligen efterfrågade på arbetsmarknaden. Men eftersom jag är VD men också är lärare och projektledare och är mån om att möta alla kursdeltagare på bästa sätt – så hinner vi inte med alla möjligheter att sprida kursen till alla dem som behöver den! Det är här du kommer in i bilden!

  Ditt uppdrag:

  • Bli en ambassadör för kursen, våra värderingar och vårt koncept
  • Erbjud fler att gå kursen – genom dina kontakter du redan har eller med tips från oss
  • Sälj in platser till kursen 

  Vi söker dig som:

  • Tycker att det behövs fler projektledare
  • Ser nyttan med att ännu fler kan projektleda i våra organisationer och i samhället
  • Tycker om att ta kontakt med människor
  • Ser värdet med en bra kurs i projektledning

  Det här uppdraget bygger på ren provision. För varje kursplats du säljer får du 1000 kronor. Du väljer ambitionsnivå och ser själv vilka möjligheter som finns. Vi vill ha en personlig relation till alla ambassadörer- därför söker vi just nu sju ambassadörer inledningsvis. Därför kan det vara ett bra extrajobb eller ett sätt att styra din inkomst om du vet att du har många kontakter.

  Vad kan vi erbjuda?

  • Självklart får du gå kursen först helt kostnadsfritt så du bildar dig en egen uppfattning om oss och kursen.
  • Därefter bestämmer du dig om du vill hjälpa oss växa
  • Vi ställer inga krav på hur många platser du ska sälja men vill veta vad som motiverar dig att bli ambassadör och säljare för oss.
  • Vi erbjuder också coaching och nätverk för att känna samhörighet med oss som leder kursen. 

  Är det här nåt för dig? Anmäl ditt intresse, berätta kort om dig själv och motivera varför du är nyfiken på att bli ambassadör! Vi rekryterar löpande!

  Läs mer om kursen här!

  Har du fler frågor – hör av dig till mig så berättar jag mer!

  / Johan Nordin

  Anmäl ditt intresse

  Back To Top