Vad jag gör

Jag kan hjälpa er tydliggöra er målbild, vad ni vill uppnå som organisation eller som team.

Jag kan hjälpa er se och förstå problem och hinder, hjälpa er rikta fokus.

Jag kan hjälpa er komma fram till angreppssätt som lämpar sig för er utmaning utifrån er situation och ert sammanhang.

Jag kan hjälpa er anpassa era arbetssätt och strukturer, hur ni arbetar tillsammans.

Helt enkelt så gör jag det enklare att förändra till det bättre, enklare att arbeta bättre tillsammans.

Om mig

Jag faciliterar workshops, coachar individer och grupper, agerar bollplank och stöd till chefer och ledningsgrupper. Jag kan bidra vid organisationsutveckling och förändringsledning. Jag håller utbildningar inom områden som agila metoder, Lean, projektledning, grupputveckling och ledarskap.

Sedan 1999 har jag arbetat med utveckling i olika former. Från systemutveckling, utveckling av utvecklingsplattformar, utveckling av team, team som arbetar tillsammans, hur man skapar förutsättningar för organisationer att bedriva effektiv utveckling. Jag har även arbetat med utveckling av team och ledningsgrupper, skapa system för visuell styrning från mål och portföljstyrning till samordning mellan olika team till visuell styrning inom team.

Simplify change har funnits sedan 2012 och Jag utgår från Järvsö, mitt i Hälsingland och har inga problem att resa. Sedan 2014 har jag lett utbildningar, coachat och hållit workshops online. Så jag har riktigt bra förutsättningar både att möta er fysiskt där ni vill och online.

Varför arbeta tillsammans med mig?

Att arbeta med människor och förändring är det nästan alltid omöjligt att på förhand förutse vad som kommer att behöva hända. Man börjar arbeta med en grupp och det kan sluta med att man behöver se över hur man planerar och prioriterar sin portfölj.

Min styrka är min bredd. När ni arbetar med mig behöver ni inte veta allt från början. Ni behöver veta vad ni vill, och sedan kan vi arbeta steg för steg i er takt.

Varje organisation är unik, varje organisation är i ständig förändring vare sig vi vill det eller inte. En organisation består egentligen bara av ett antal människor som arbetar tillsammans. Människor med behov, förutsättningar och förmågor. När ni arbetar med mig håller vi fokus på era behov, er situation och vad som är möjligt för er att göra.

Utmana mig gärna! Berätta om vad ni vill skall hända så kan jag ta fram ett förslag på upplägg tillsammans med er.

Back To Top