skip to Main Content
Affärsidé

Jag vill skapa förutsättningar för…

Fler långsiktigt hållbara verksamheter som inte faller samman när förutsättningar förändras utan som istället kan dra nytta av förändring och så blir starkare när de utmanas. 

Fler verksamheter som hittar en balans mellan att generera intäkter idag och samtidigt utvecklas för att vara attraktiva också imorgon. 

Fler verksamheter där kunderna både får vad de behöver, när de behöver det. Där man litar på och arbetar tillsammans.

Fler verksamheter där medarbetare mår bra. Där man är motiverad att gå till jobbet, där ens insats är uppskattad och man känner att man gör en skillnad. Där man tar i det det är extra när det behövs, inte för att man måste, utan för att man vill. 

Fler verksamheter där du som ledare, faktiskt får förutsättningar att vara ledare och kan arbeta för att skapa de förutsättningar dina arbetskamrater behöver för att arbeta som bäst som individer och tillsammans. 

Det som motiverar mig i mitt arbete, är att jag har sett att små saker kan göra en stor skillnad, bara man vågar lyfta blicken. 

Kunder

Lantmäteriet
Sandvik Coromant
Sandvik Materials Technology
Sandvik IT Services
Cibes Lift AB
Länsteknik Norrbotten
Carnero
Mälarhamnar
100 Procent Media AB
Hedmans Plåt AB
Svenska Kraftnät AB

Några exempel på jobb

Struktur och överblick hos Cibes Lift

Cibes Lift tillverkar lågfartshissar och erbjuder smarta hisslösningar för kunder i hela världen. På huvudkontoret i Gävle finns en produktutvecklingsavdelning med åtta personer som jobbar i projekt. ­– Tidigare skrev vi ned alla uppdrag som låg utanför projekten på post-it-lappar…

Arbetsro på 100 procent media

100 procent media i Sandviken hjälper små och medelstora företag i Mellansverige med webb- och systemutveckling, grafisk form och produktion, samt IT, drift och support. Under ett vanligt år hanterar de ungefär 1,500 – 2,000 olika projekt, där ofta flera…

Synlig planering lyfter Hedmans plåt

Som i så många andra små, växande företag, kom ägaren, Mats Hedman, en dag till en punkt när det inte längre var möjligt att hålla alla detaljer i huvudet. Med tio anställda och många hundra jobb varje år kände han…

Vad kunder har sagt

Vi har kontroll och visuellt ser var vi behöver fokusera

Det som är annorlunda nu är att vi har kontroll på uppgifterna och visuellt ser vad vi behöver fokusera våra ansträngningar. Vi har också fått en bättre dialog kring vad som verkligen är prioriterat.

Håkan rådman

Bättre struktur och överblick

Det var viktigt för oss att få struktur och överblick. Kravet var att det skulle vara enkelt, eftersom vi vet av erfarenhet att det inte fungerar om det blir för krångligt. När ledningsgruppen och andra kommer på besök brukar jag visa dem tavlan. Den visar väldigt tydligt vad vi jobbar med just nu

Johan Strand

Min stressnivå har minskat rejält!

Förutom att vi har fått en mycket större förståelse för vad alla gör om dagarna, så har tavlan hjälpt oss att kommunicera bättre och kvalitetssäkra våra leveranser. Personligen har min stressnivå minskat rejält!

Tina Gustafsson

Ett verktyg för att Styra, Leda och Utveckla verksamheten

Vi har fått ett effektivt verktyg för att styra, leda och utveckla företaget. Det är otroligt betydelsefullt för mig. Den största nyttan är att vi lägger vår tid på rätt saker – det som är viktigast för kunden och oss själva.

Hasse Andersson

Hela personalen är mer delaktig

Hela personalen är mer delaktig idag. De tar egna initiativ på ett helt annat sätt än tidigare.

Mats Hedman
Back To Top