skip to Main Content
Vår affärsidé

Vad vi vill se…

Fler långsiktigt hållbara verksamheter som inte faller samman när förutsättningar förändras utan som istället kan dra nytta av förändring och så blir starkare när de utmanas. 

Fler verksamheter som hittar en balans mellan att generera intäkter idag och samtidigt utvecklas för att vara attraktiva också imorgon. 

Fler verksamheter där kunderna både får vad de behöver, när de behöver det. Där man litar på och arbetar tillsammans.

Fler verksamheter där medarbetare mår bra. Där man är motiverad att gå till jobbet, där ens insats är uppskattad och man känner att man gör en skillnad. Där man tar i det det är extra när det behövs, inte för att man måste, utan för att man vill. 

Fler verksamheter där du som ledare, faktiskt får förutsättningar att vara ledare och kan arbeta för att skapa de förutsättningar dina arbetskamrater behöver för att arbeta som bäst som individer och tillsammans. 

Det som motiverar mig i mitt arbete, är att jag har sett att små saker kan göra en stor skillnad, bara man vågar lyfta blicken. 

Varför vi finns…

Ibland kan det vara svårt att veta om det är läge att göra något, var skall man lägga fokus och hur skall man ta det första steget. 

Därför finns Simplify Change, helt enkelt för att vi vill att det skall bli enklare att arbeta bättre tillsammans. 

Vi jobbar med dig som individ utifrån din situation, tillsammans med arbetsgrupper och med verksamheter som vill öka sin rörlighet, förändringsförmåga och leveransförmåga. 

Vårt erbjudande…

Kärnan i vårt erbjudande är att vi utgår från din situation, dina behov. Och vi arbetar tillsammans ett steg i taget mot något bättre. I din takt, utifrån dina förutsättningar, så länge som du önskar. 

Vi erbjuder tjänster som individuell och coaching av grupper, facilitering och utbildning inom områden som visuell styrning, ledarskap, grupputveckling, förändringsledning och målstyrning.

En vanlig utmaning…

Ibland kan det vara svårt att faktiskt komma fram till var man skall ta sitt nästa steg, och om och när det är ett bra läge att göra det. 

Online kan skapa möjligheter…

Vi har under flera år medvetet arbetat för att göra det möjligt att erbjuda våra tjänster online, därför är det inget problem var du befinner dig. 

Ta gärna kontakt…

Hör gärna av dig till oss så kan vi ta ett en online-fika och prata igenom din situation. Kanske finns det något vi kan bidra med som kan göra det lättare för dig att komma vidare. 

Några av våra kunder

Sandvik Coromant AB
Cibes Lift AB
Länsteknik Norrbotten
Mälarhamnar AB
100 Procent Media AB
Hedmans Plåt AB
Svenska Kraftnät AB

Några exempel på vad vi gjort

Struktur och överblick hos Cibes Lift

Cibes Lift tillverkar lågfartshissar och erbjuder smarta hisslösningar för kunder i hela världen. På huvudkontoret i Gävle finns en produktutvecklingsavdelning med åtta personer som jobbar i projekt. ­– Tidigare skrev vi ned alla uppdrag som låg utanför projekten på post-it-lappar…

Arbetsro på 100 procent media

100 procent media i Sandviken hjälper små och medelstora företag i Mellansverige med webb- och systemutveckling, grafisk form och produktion, samt IT, drift och support. Under ett vanligt år hanterar de ungefär 1,500 – 2,000 olika projekt, där ofta flera…

Synlig planering lyfter Hedmans plåt

Som i så många andra små, växande företag, kom ägaren, Mats Hedman, en dag till en punkt när det inte längre var möjligt att hålla alla detaljer i huvudet. Med tio anställda och många hundra jobb varje år kände han…

Hur vi gjort nytta
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Vi har kontroll och visuellt ser var vi behöver fokusera

Det som är annorlunda nu är att vi har kontroll på uppgifterna och visuellt ser vad vi behöver fokusera våra ansträngningar. Vi har också fått en bättre dialog kring vad som verkligen är prioriterat.

Håkan rådman - Chef Produktion och Underhåll, Mälarhamnar AB

Bättre struktur och överblick

Det var viktigt för oss att få struktur och överblick. Kravet var att det skulle vara enkelt, eftersom vi vet av erfarenhet att det inte fungerar om det blir för krångligt. När ledningsgruppen och andra kommer på besök brukar jag visa dem tavlan. Den visar väldigt tydligt vad vi jobbar med just nu

Johan Strand - Chef Produktutveckling, Cibes Lift AB

Min stressnivå har minskat rejält!

Förutom att vi har fått en mycket större förståelse för vad alla gör om dagarna, så har tavlan hjälpt oss att kommunicera bättre och kvalitetssäkra våra leveranser. Personligen har min stressnivå minskat rejält!

Tina Gustafsson - Grafisk formgivare, 100 procent media AB

Ett verktyg för att Styra, Leda och Utveckla verksamheten

Vi har fått ett effektivt verktyg för att styra, leda och utveckla företaget. Det är otroligt betydelsefullt för mig. Den största nyttan är att vi lägger vår tid på rätt saker – det som är viktigast för kunden och oss själva.

Hasse Andersson - Ägare 100% Media och Kommunikation

Hela personalen är mer delaktig

Hela personalen är mer delaktig idag. De tar egna initiativ på ett helt annat sätt än tidigare.

Mats Hedman - VD, Hedmans Plåt AB
Back To Top